Om oss

KONTAINER er et lite studio i Kristiansand som designer og produserer småmøbler i limited editions. I tillegg til dette tilbyr vi styling av boliger for salg. Vi ble opprettet basert på en brennende interesse for interiør som felles plattform. Motivasjonen ligger i evnen til å skape, og feiringen av delmålene underveis.

 
Foto: Stian Herdal

Foto: Stian Herdal

Monica Othelie Kleppe - designer/stylist

Jeg har alltid hatt en drøm om å designe mine egne møbler, og interessen for innredning kom gjennom min mor i tidlig alder. Videre har jeg studert til interiørkonsulent, hvor jeg har fått inn faglig kunnskap.

I mange år har jeg skapt funksjonelle, gode rom å være i for venner, familie og kunder. Rom som gjenspeiler de som bor der. Symmetri og balanse i et rom er når farger, former, materialer og tekstur møtes og oppfører seg som om de hører sammen. Min stil er ren, men har en fot innenfor det industrielle og luksuriøse. Jeg vil kalle det myk minimalisme.

Kontakt meg på monica@kontainerdesign.no

Jeg har alltid vært opptatt av estetikk, og brenner for å skape inspirerende omgivelser
— Monica Kleppe
Foto: Stian Herdal

Foto: Stian Herdal

Miriam Mumtaz - designer/daglig leder

Interiør en livsstil og jeg er takknemlig som har muligheten til å kunne dyrke den. Inspirasjonen bak KONTAINER var å lage ting man selv ønsket å ha hjemme, og nå begynner det heldigvis å bli litt møblert. Jeg digger å forene form og funksjon, og elsker variasjonen og muligheten farger, tekstiler, og materialer gir.

For meg er design det viktigste av det uviktige i livet.

Kontakt meg på miriam@kontainerdesign.no

 
For meg er design det viktigste av det uviktige i livet.
— Miriam Mumtaz
 
PAUSE stuebord.   Designet av Monica Kleppe & Miriam Mumtaz

PAUSE stuebord.
Designet av Monica Kleppe & Miriam Mumtaz